CureTrack

CureTrack

Patiëntveiligheid bovenaan

Laat onze proces innovaties voor u werken. Door uw interne logistiek real time te ondersteunen bereikt u dat al uw interne kwaliteitsafspraken 100% correct ingevuld gaan worden. Real time aantoonbaar en duidelijk rapporteerbaar.

SCHAARSTE VERPLEEGKUNDIGEN

CureTrack helpt u met het vrijmaken van schaarse verpleegkundige tijd. We nemen logistieke taken weg bij verpleegkundigen en creëren zo meer tijd voor de patiënt.

NOOIT MEER ZOEKEN

Zoeken naar middelen door verpleegkundigen, medisch technici, OK-medewerkers is verleden tijd. CureTrack verzorgt dat middelen daar zijn waar ze horen, op verpleegafdeling, bij de technisch medische dienst voor onderhoud, in uw centraal magazijn voor opslag.

VERHOOGDE BEZETTINGSGRADEN

Met CureTrack verhogen we ook de bezettingsgraden van al uw medische middelen. Minder middelen op locatie, minder operationele kosten wat vooral bij de aanschaf van nieuwe middelen leidt tot grote eenmalige kostenvoordelen.

NIEUW HYGIËNE PRINCIPE

We introduceren een geheel nieuw hygiëne principe. Er gaat niets meer een patiëntenkamer af indien het niet schoongemaakt is. Dit draag fors bij aan de steeds belangrijkere infectiepreventie maar geeft ook veel rust intern bij logistiek uitvoerenden en medisch technici.

Geen technologie push

CureTrack gebruikt een multi-technologie-interface waarbij we koppelen met elke track en trace technologie naar behoefte. Natuurlijk zijn onze apps de kern van de oplossing. Uw logistiek medewerkers worden real time voorzien van alle benodigde informatie.

CureTrack levert UMCG logistieke efficiency op basis van real time data

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is in 2015 begonnen met de implementatie van CureTrack, een slim automatiseringsconcept van CureTrack uit Heerenveen, gespecialiseerd in logistieke processen in de zorgverlening. Het RTLS systeem (Real Time Location System) levert real time gebruiksdata om logistieke stromen van medische hulpmiddelen efficiënt en patiëntgericht aan te sturen. Belangrijkste winst: economischer voorraadbeheer, vermindering van zoektijden, verlaging operationele kosten en borging van schoonmaak-en onderhoudsprocedures. Na de implementatie voor alle nieuw aangeschafte bedden is het UMCG onlangs gestart met de vervolgimplementatie van de infuuspompen.

Ga door met lezen