Supplytrack

Supplytrack

PRECISIE NAAR BEHOEFTE

Werkt met alle standaard track & trace technologie. Gebruik onze eigen gepatenteerde nodes voor maximaal voordeel.

KWALITEIT VAN HOOG NIVEAU

Til de kwaliteit van onderhoud en het beheer van hulp­middelen naar een hoger niveau met ons slimme tracerings­systeem.

HELDER OVERZICHT

Krijg een helder overzicht van alle hulp­middelen op elke locatie. De meeste cliënten komen erachter dat ze niet al hun hulp­middelen efficiënt gebruiken.

BETAAL PER GEBRUIK

SupplyTrack ondersteunt een nieuw en aantrekkelijk business­model: betaal per gebruik. Vraag je leverancier voor details.

Geen technologie push

SupplyTrack gebruikt een multi-technologie-interface. Het is een cloud gebaseerde assetmanagementoplossing, zodat uw medewerkers worden voorzien van alle benodigde informatie.

Gebruikerservaring

Op basis van meer dan 1600 klantlocaties, die we al in Nederland, Duitsland en België hebben aangesloten, is er al veel gebruikerservaring verzameld.

Ziekenhuizen betalen honderden miljoenen te veel voor medische hulpmiddelen

Ziekenhuizen geven jaarlijks honderden miljoenen te veel uit aan de inkoop van medische hulpmiddelen. Tot die conclusie komt adviesbureau Gupta na een analyse van de sector. De onderzoekers stellen vast dat ziekenhuisbestuurders en inkopers zich onvoldoende inspannen om de beste prijs voor implantaten, spuitjes, operatie-instrumenten en andere medische hulpmiddelen te betalen. Ze laten zich te veel verleiden door verkooppraatjes en de (complexe) offertes van de leveranciers.

Ga door met lezen